top of page

LA NOSTRA

HISTORIA

LA MASIA

Restaurant La Masia Primera Etapa (1955-1962):

57 anys d'història de el Restaurant La Masia. Tot va començar amb el tren petit. Parada i most obligat d'aquells viatgers, que cansats, demanaven menjar i beure. Una parada amb embotits que es va convertir al llarg dels anys al Congo.

 

Segona Etapa "El Congo":

El Congo, anomenat així pels clàssics paraigües de bruc que hi havia als voltants, estava situat a uns 200 metres de l'actual Restaurant La Masia. Allà, coincidien la gent de la comarca amb visitants d'arreu per menjar els primers pollastres a l'ast que se servien a la Costa Brava, sota els brucs i acompanyat d'un refresc.

 

El restaurant actual:

És un clàssic de la cuina dels fogons. Durant tot l'any podem degustar diferents arrossos de Pals, Peix fresc, Gambes de Palamós i carns brasejades amb carbó d'alzina. Plats casolans, bolets i cuina de caça amb senglar i perdiu durant la tardor i hivern. Per descomptat, els calçots, pioners en servir-los a Girona on podrà degustar-los de gener a març. En definitiva, una acurada cuina de temporada la quin combina la qualitat d'uns aliments tan nostres, amb una cuina tradicional, que no amaga l'avantguarda de el Restaurant i del Celler. Especialitat en cargols tot l'any. A la nostra carta trobarà totes les especialitats, menú diari i els menús de temporada.

 

RESTAURANT LA MASIA

C-66, Km. 6, 17110 Sant Climent de Peralta, Girona

(+34) 972 63 40 58 - LAMASIA@RESTAURANTLAMASIA.NET

  • https://www.instagram.com/lamasiarestaurant/
  • https://www.facebook.com/Restaurant-La-Masia-110741813828061/
  • https://www.tripadvisor.es/ShowUserReviews-g12966790-d6482158-r649716489-La_Masia_Restaurant-Sant_Cl
  • https://www.google.com/search?client=safari&q=la+masia+restaurant+sant+climent+de+peralta&sa=X&ved=0

© 2020 LA MASIA RESTAURANT.  ALL RIGHTS RESERVED.  GASCON CATERING SL.   AVISO LEGAL

bottom of page